home Monique ten Tusscher coaching relatiecoaching/ mediation loopbaanadvies training
COACHING

Leven vanuit rust en vrijheid

Als coach help ik je om een thuishaven in jezelf te vinden. Het is onze werkelijke bestemming om te genieten van het leven en om ons blij en vervuld te voelen. Ik begeleid je in het leren ervaren van rust en harmonie in wie je bent, in wat je doet en in wat er in je leeft. Dat geeft een gevoel van ruimte en vrijheid, onafhankelijk van wat je omgeving doet of hoe je omgeving zich beweegt.

Als coach ben ik een begeleider op je pad. Ik nodig je uit tot het zetten van stappen om de veranderingen die je wenst, in jezelf teweeg te brengen. Ik loop met je mee en verbind me met je en we werken samen vanuit een basis van veiligheid en vertrouwen. Uiteindelijk is het jouw groei en bloei die zal floreren als je dit proces in jezelf aangaat.

Een thuishaven in jezelf
Je bent je veel bewuster geworden van je lichaam, je denken, voelen, willen en je functioneren. Gevechten in je zijn geheeld en je staat in verbinding met gevoelens van acceptatie van en erkenning voor de dingen die gebeuren. Je staat open voor emotie en gevoel en je ervaart jezelf in een voortdurend proces van groei en ontwikkeling. Patronen van moeten en geleefd worden vallen weg en maken plaats voor keuze! In iedere situatie is er nu een moment van afweging. Wil ik het wel? Hoe voelt het? Klopt dit voor mij? Is dit waar ik naar verlang? Etc. Vanuit een proces van bewustwording is er ruimte ontstaan voor gevoelens van vrijheid. Je voelt je vrij ten opzichte van anderen en je omgeving. Patronen van aanpassing maken plaats voor jouw unieke bijdrage.
Vanuit een thuiskomen bij jezelf leer je je leven vorm te geven zoals jij wenst en verlangt.
Ik heb je o.a. integriteit, wijsheid, transparantie, compassie en helderheid te bieden.

Je bent van harte welkom! Bel vrijblijvend voor verdere informatie of een intake om kennis te maken en te kijken of het klikt.


Monique ten Tusscher,
Unlimited Potential

Praktijk voor coaching, conflictcoaching/ mediation, loopbaanadvies en training
Tweede Laurierdwarsstraat 51B
1016 RA Amsterdam
Oude Hammerweg 12 A 25
7734 PC Vilsteren
06-10830979
e-mail