home Monique ten Tusscher coaching relatiecoaching/ mediation loopbaanadvies training
LOOPBAANADVIES, COACHING/ ZELFSTURING, REINTEGRATIE EN OUTPLACEMENT

Lekker aan het werk.
Goed in je vel zitten.
Blij zijn met wat je doet en wie je bent.
Je prettig voelen bij wat je doet.
Je werk ervaren als een zinvolle investering en doen wat je ambieert.


Als loopbaanadviseur en coach begeleid ik je om dit te bereiken. Ik loop met je mee op je pad rond werkgerelateerde vraagstukken. Je krijgt ook opdrachten van me mee. Dit wordt bij aanvang besproken en meegenomen in het traject. De invulling en duur van het traject hangt af van je vraag. De maximale looptijd is een jaar.

Voor wie?
Loopbaanadvies en loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die uitdaging mist in het werk of bij wie de bezieling ontbreekt . Kortom voor iedereen bij wie het werk niet (langer) klopt met wat hij wil en met wie zij is als persoon.
Of voor mensen bij wie hun lichaam niet goed functioneert en die kampen met problemen in de omgang met hun lijf. Dit kan zich uiten in patronen van vermoeidheid, verschijnselen van burn-out, het ervaren van weerstanden en stress of andere ervaringen die je inperken en belemmeren.

Het kan ook zijn dat je weet dat er iets is dat je remt en dat je wilt ontdekken waar het vandaan komt. Zon niet weten dat in je zeurt en om een antwoord vraagt.
Of je hebt de wens om te groeien en je te ontwikkelen zodat je leven en werk zich (verder) verrijken. Het realiseren van de wens in jou om jouw potentieel, het unieke in jou dat jij de wereld te bieden hebt, meer uit de verf te laten komen!

Ik begeleid je om zingeving en bezieling te ervaren in de dingen die je doet en in het realiseren en maximaliseren van wat je wilt. Ik heb veel ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen. Groei en ontwikkeling vormen de basis van mijn werk.
Ik heb je o.a. integriteit, wijsheid, transparantie, compassie en helderheid te bieden.


Monique ten Tusscher,
Unlimited Potential

Praktijk voor coaching, conflictcoaching/ mediation, loopbaanadvies en training
Tweede Laurierdwarsstraat 51B
1016 RA Amsterdam
Oude Hammerweg 12 A 25
7734 PC Vilsteren
06-10830979
e-mail